Sådan behandler vi dine data

I forbindelse med din brug af vinterbogen.dk, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vores behandling af personoplysninger er lovhjemlet i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e) om behandling, der er nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse.

Når du benytter vinterbogen.dk, lagrer vi ingen cookies på din pc eller telefon, men vi indsamler oplysninger om din IP-adresse, samt hvilke sider på vinterbogen.dk du har besøgt. Disse oplysninger benyttes for at kunne løse problemer med hjemmesiden, og lagres på ubestemt tid.

De anmeldelser du opretter på vinterbogen.dk holder vi anonyme. Det er derfor vi beder dig om ikke at skrive dit fulde navn i anmeldelsen.

De videoer og billeder vi modtager i forbindelse med klassens kreative produkt gemmes hos Herning Kommune indtil en vinder er udtrukket, hvorefter de slettes, medmindre at vi af vinderklassen får lov til at fremvise deres produkt i en periode.

Vi deler ikke oplysningerne med andre, men kan i fremtiden finde på at dele de anonyme anmeldelser med Danskernes Digitale Bibliotek, som er et fællesskab, der laver hjemmesider og andre digitale løsninger til folkebibliotekerne.

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandør, Herning Kommune.

Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandør, Herning Kommune.

Du har altid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, og til at få dem slettet.

Den dataansvarlige er Herning Bibliotekerne, som kan kontaktes på telefon 96288800 eller biblioteket@herning.dk.

Vi har også en databeskyttelsesrådgiver (Data Protection Officer), som sikrer at vi som kommune håndterer persondata lovligt og sikkert. Hvis du har en mistanke om, at kommunen har lækket persondata eller på anden måde krænket fortroligheden i håndteringen af dine eller andre personers data, kan du kontakte vores DPO, eller Datatilsynet.

Carina Roskilde
Data Protection Officer
Herning Kommune
Telefon 93594558
Carina.Roskilde@herning.dk